Welkom op de inschrijfpagina van Klavers Jansen in Breda

_

Klavers Jansen vormt een dynamisch stedelijk gebied. Hier wonen is pionierend leven. Ontvankelijk voor ‘het verrassend nieuwe’ - in een dynamisch stedelijk gebied ‘met rauwe randjes’. Het plangebied biedt nieuwe ervaringen en mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Het geeft je een uniek gevoel van vrijheid en flexibiliteit. Een complete wijk met een uniek karakter.

Eigentijds, vitaal stadsdeel met een inspirerend sociaal en cultureel klimaat
In het gebiedsperspectief heeft Gemeente Breda de ambitie geformuleerd om het Havenkwartier te transformeren tot een boeiend stadsdeel aan het water. Een stedelijke woonomgeving waar de historie van de plek nog voelbaar is. Een plek die broeit van de culturele energie en waar culturele activiteiten bloeien. Je ervaart op een plek te zijn waar van alles gebeurt. Je bent ooggetuige van de transitie in het Havenkwartier.


Metamorfose naar stedelijke dynamiek
Er ontstaat een bijzondere stadsdeel aan het water dat de komende jaren een metamorfose doormaakt. De wijk zal veranderen in een aantrekkelijke plek waar wonen, werken, cultuur, gastronomie, winkels, dienstverlening, promenades en vrije tijd in de juiste mengverhouding de stedelijke dynamiek bepalen.


Werken en leven in een duurzame en gezonde omgeving, met groen en water
Klavers Jansen is een gebied waar het industrieel erfgoed behouden blijft en waar straks ontmoeten, creëren en recreëren als vanzelfsprekend plaatsvinden. Een wereldwijk met een nieuwe sterke eigen identiteit, gelegen in een levendige stad. Zo ontstaat een tweede stadskern die qua dynamiek en aantrekkingskracht niet onderdoet voor het historisch stadshart.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in via het onderstaande formulier.

Persoonsgegevens

*Vereiste gegevens

Woonwensen

Selecteer je voorkeuren, meerdere opties zijn mogelijk

Aanmelding succesvol

Bedankt voor het aanmelden bij het project Klavers Jansen.

We houden je vanaf nu op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Binnen enkele momenten ontvang je een bevestiging van je aanmelding in je mailbox.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Op de hoogte blijven?